متن کامل شرط داوری مرکز تخصصی حقوقی داوری فکرنو

برای اینکه یک اختلاف حقوقی بتواند در داوری مطرح شود و به شیوه داوری حل و فصل شود، باید اراده و تصمیم طرفین آن اختلاف مشخص و معلوم باشد. به عبارت ساده تر باید برای رفتن به داوری با هم توافق داشته باشیم.

برای ایجاد این توافق دو راه وجود دارد؛

1 – وقتی قرارداد بین خودمان را تنظیم می کنیم، در پایان قرارداد و در بخش “شیوه حل اختلاف قراردادی” روش داوری را قید کنیم، که به این بخش قراردادی، درج شرط داوری قراردادی گفته می شود.

2 – راه دوم برای موقعی است که در قرارداد توافقی بر داوری نداشته ایم (شرط داوری در قرارداد نداریم) بنابراین باید موافقتنامه داوری یا قرارنامه داوری بین خودمان امضاء کنیم. موافقتنامه یا قرارنامه، یک متن یک یا دو صفحه ای است که مختص داوری است و درباره شرایط داوری در آن صحبت شده است.

خب در اینحا شرط داوری مرکز تخصصی حقوقی داوری فکرنو را آورده ایم.

کاری که شما به عنوان یکی از طرفین قرارداد یا نگارنده یک قرارداد برای دو یا چند نفر دیگر انجام می دهید اینست که این متن را بدون کم و کاست و به صورت کامل در قرارداد خودتان بیاورید.

نکته؛ در ادامه دو شرط مختلف آمده است؛

شرط داوری معاملات املاک در دفاتر مشاوران املاک؛

رسیدگی و صدور رای در کلیه اختلافات، دعاوی و تفاسیر ناشی از قرارداد و ظهر و پیرامون آن در تمام مراحل قراردادی بین متعاملین، قائم مقام ایشان و نیز تعهدات و حقوق متقابل مدیر مشاور املاک و یا نماینده امضاء کننده ایشان نسبت به متعاملین،به داوری موسسه حقوقی داوری فکرنو عدلی نو(ش ث 2147 – WWW.FEKRINS.COM ) واگذار می‌گردد. شرط داوری مستقل از قرارداد اصلی و موسسه، مقام ناصب و شیوه ابلاغ ها، حضوری یا اظهارنامه و هزینه داوری به نسبت محکومیت بر عهده محکوم علیه می باشد.

شرط داوری عمومی (برای کلیه معاملات شامل خرید و فروش خودرو، قراردادهای مشارکت، پیمانکاری، خرید و فروش ملک و غیره)

رسیدگی و صدور رای در کلیه اختلافات، دعاوی و تفاسیر ناشی از قرارداد و ظهر و پیرامون آن در تمام مراحل قراردادی بین متعاملین، قائم مقام ایشان به داوری موسسه حقوقی داوری فکرنو عدلی نو(ش ث 2147 – WWW.FEKRINS.COM ) واگذار می‌گردد. شرط داوری مستقل از قرارداد اصلی و موسسه، مقام ناصب و شیوه ابلاغ ها، حضوری یا اظهارنامه و هزینه داوری به نسبت محکومیت بر عهده محکوم علیه می باشد.

درباره شیوه تعیین داور و اینکه باید حتما در قرارداد مشخص نماییم که چه مرجعی و چه فرد یا افرادی قرار است داوری اختلاف احتمالی ما را انجام دهند، در مطلب داوری مطلق و داوری مقید کامل توضیح داده ایم. برای مطالعه اینجا را کلیک نمایید.

 

برای راهنمایی و مشاوره لطفا با تلفن های 09124512426 و 09028680330 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید