قراردادهای مدیریت پیمان و ضرورت ها
اصولا قراردادهای پیمان دارای جزئیات زیاد و غالبا تخصصی می باشد. هر قدر تکنولوژی ساخت پیشرفت می کند به همان اندازه یا شاید بیشتر جزئیات قرارداد که شامل تعهدات طرفین نسبت به یکدیگر است زیادتر و پیچیده تر می شود. قاعدتا حضور و قرارداد با مجری ذیصلاح به غیر از استانداردسازی، موضوع صرفه جویی در وقت و هزینه های غیرمستقیم بعدی را همراه خواهد داشت.
اما اگر مراودات مالک با مجری ذیصلاح به صورت اصولی و بر پایه استانداردهای حقوقی نباشد، چه بسا همین رابطه حقوقی نیز وارد مسیر اختلاف شود. اختلافاتی که می تواند ناشی از شرایط خاص زمانی و مکانی و حتی نقض تعهدات یا شرایط قراردادی از ناحیه هر یک از ایشان باشد. بنابراین تدوین و انعقاد قرارداد مناسب و کارآمد حقوقی، راهیست مطمئن برای اجرای بی نقص ساختمان.
قراردادهای مجریان ذیصلاح
بندهای بخش چهار از مبحث دوم مقررات ملی ساختمان به مجریان ذیصلاح می پردازد. مجری ذیصلاح نماینده فنی مالک در اجرای صحیح ساختمان است. قرارداد بین کارفرما و مجری ذیصلاح، موضوعی است که در این ورکشاپ و در این نوشته به آن می پردازیم. سالهاست که با هدف استحکام و استانداردسازی ساختمان، مجری ذیصلاح به عنوان عضوی از سازمان نظام مهندسی و با عنوان نماینده کارفرما در مجموعه مهندسین ساخت حضور دارد تا بهترین عملکرد در اجرای ساختمان تحقق یابد.
در این کارگاه به کلیات قراردادهای مجریان ذیصلاح با مالکین پرداخته می شود. جناب مهندس کاظم والانژاد از چالش های پیش روی مهندسین مجری و مالکین به عنوان کارفرمایان این قرارداد خواهند گفت.
این ورکشاپ حقوقی در روز 27 فروردین ماه 1404 به مدت دو ساعت و در ساعت 15 تا 17 در محل آموزشگاه حقوقی فکرنو واقع در قم – زنبیل آباد (بلوار صدوقی) بین کوچه 46 و 44 – پلاک 23 برگزار می شود.
برای ثبت نام فقط کافیست نام و نام خانوادگی تان را به شماره 09027598535 از طریق sms یا واتس اپ ارسال نمایید. همکاران به شما پیام خواهند داد.
برای بازدید از محصولات آموزشی فکرنو به صفحه دپارتمان آموزش فکرنو مراجعه نمایید.